Plisee

Pliseele se prezintă sub forma unor evantaie textile, dând o notă de personalitate în plus ferestrei și camerei tale. Foarte utile în spații înguste, ca și jaluzelele orizontale din aluminiu sau PVC se montează pe rama geamului sau între baghetele tâmplăriei din PVC, AL sau lemn, asigurând atât intimitatea căminului dvs., cât și protecție împotriva soarelui.

Se găsesc într-o gamă variată de culori și de texturi. Există plisee translucid (50% transparență), dim-out (75% opacitate) și black-out (100% opacitate) – de un tip special, croite cu fir de aluminiu la exterior, reflectând atât lumina, cât și căldura, fiind astfel ideale pentru crearea unui ambient răcoros.

Pliseele sunt produse moderne ce pot acoperi practic orice suprafață posibil constructivă a unei ferestre sau uși, aici fiind incluse chiar și geamurile în formă de triunghi, trapez, cerc sau semicerc. Pliseele sunt tratate antistatic, aşadar nu necesită curăţire în mod regulat. Ţesăturile noastre sunt cutate la temperaturi foarte ridicate, pentru a crea efectul de evantai, și sunt special concepute pentru a crea o barieră termică astfel încât să vă protejeze casa atât de lumina soarelui, cât și de temperaturile ridicate.

CATALOG