Obloane

Obloane din aluminiu

Obloanele din aluminiu au avantajul asigurarii printr-un singur produs a barierei termice, fonice şi vizuale prin simpla inclinare a lamelelor. De asemenea obloanele asigură protecţia impotriva intemperiilor, ploii, vântului şi prafului, conferind un spor de securitate căminului.

Acţionarea obloanelor se face manual.

Obloanele din aluminiu prezintă o fiabilitate ridicată în comparaţie cu cele din lemn, care necesită întreţinere mai pretenţioasă.

Obloanele din aluminiu pot fi fabricate în orice culoare din gama RAL şi au o garanţie de 2 ani, durata medie de viaţă pentru aceste produse fiind de 20 -25 de ani.

Obloanele din aluminiu reprezinta o solutie eleganta de a va proteja contra intemperiilor si datorita sistemului performant de izolare ajuta la eliminarea pierderilor de caldura din locuinta. De asemenea, prin reglajul deschiderii lamelelor obloanelor puteti obtine efecte de umbra si lumina ce vor creea o atmosfera interesanta in spatiile de locuit.

Veti gasi obloane din aluminiu in magazinele noastre din Timisoara, Arad si Resita.

Obloane din lemn

Obloanele din lemn sunt un accesoriu special pentru ferestre sau usile de terasa.

Obloanele din lemn confera siguranta, confort , intimitate, limiteaza sau intrerup lumina, suplimenteaza protectia impotriva intemperiilor si sporesc nivelul de securitate.

Desi sunt mai scumpe decat obloanele din PVC sau Aluminiu, obloanele din lemn ofera mai multe alternative in ce priveste stilul si designul imobilului.

Obloanele din lemn sunt executate in doua variante: cu lamele fixe sau mobile.

Sistemul de baza cu lamele fixe ofera o solutie eleganta cu mai putine optiuni si accesorii la un pret redus.

Sistemul cu lamele mobile permite reglarea fluxului de aer si lumina actionand si ca o bariera suplimentara impotriva caldurii.

Avantajele sunt:
– iluminare discreta si liniste, protectie fata de privirile indiscrete, intimitate, protectie impotriva intemperiilor, ploaie, vant, furtuna, in perioadele caniculare asigura un aer curat si proaspat blocand caldura si radiatia intensa solara. Nu in ultimul rand sunt elemente ce completeaza arhitectura constructiilor cu un design deosebit.

Veti gasi obloane din lemn in magazinele noastre din TimisoaraArad si Resita.