Jaluzele orizontale din lemn

Jaluzele orizontale din lemn 25 mm

Jaluzele orizontale din lemn cu latimea lamelei de 25 mm sunt recomandate pentru montajul in spatii deschise. Lamelele se actioneaza cu ajutorul mecanismului si a baghetei din lemn de culoarea lamelei. Acestea se ridica si se coboara cu ajutorul snurului textil cu o terminatie ornamentala din lemn. Dimensiunea legaturii lamelelor se face cu ajutorul baghetei de lemn de culoarea lamelei. Dimensiunea legaturii lamelelor la pliere, la fiecare 100 cm, este de 13 cm.

Jaluzele orizontale din lemn cu fixatie cu latimea lamelei de 25 mm sunt recomandate pentru montajul in rama ferestrei. Prin orificiile laterale ale lamelei este introdus un fir sintetic, care are rolul de fixare a jaluzelei in pozitia dorita. Actionarea lamelelor este asigurata cu un snur textil cu o terminatie ornamentala din lemn. Orientarea lamelelor se face cu ajutorul baghetei de lemn de culoarea lamelei. Dimensiunea legaturii lamelelor la pliere, la fiecare 100 cm, este de 13 cm.

PALETAR

Clasic

 

Clasic-plus1

 

Clasic-plus2

 

Jaluzele orizontale din lemn KLASIK 50 mm

Jaluzelele din lemn cu lamela de 50mm tipul KLASIK, o reprezentanta de lux a jaluzelelor din lemn, evoca atmosfera anilor ’20 din America. Lamelele sunt montate in profil din otel, care este acoperit cu profil de mascare din lemn. Ridicarea jaluzelelor se realizeaza cu ajutorul unui mecanism de actionare cu snur si aretatie, care asigura ridicarea si orientarea lamelelor. Inclinarea lamelelor este asigurata de snurul de actionare.

PALETAR

Clasic

 

Clasic-plus1

 

Clasic-plus2

 

Jaluzele orizontale din lemn RETRO 50mm

Jaluzelele orizontale din lemn Retro, cu lamele de 50mm, ultima reprezentanta a jaluzelelor din lemn, sunt ideali pentru interioare elegante, unde domina linia retro, clasica. Lamelele sunt montate in profil din lemn, care asigura inclinarea totala a lamelelor cu ajutorul snurului de actionare. . Ridicarea jaluzelelor se realizeaza cu ajutorul unui mecanism de actionare cu snur si aretatie, care asigura ridicarea si orientarea lamelelor. Scaritele colorate pot fi liber alese si astfel pot fi armonizate cu alte elemente din interior.

PALETAR

Clasic

 

Clasic-plus1

 

 

Clasic-plus2